Dramë e vërtetë në sezonin e dytë te seriali “Mos ma lësho dorën”

0

”Azrës” do i vdes personi më i afërt.

loading...

Aktualisht është duke u transmetuar njëri prej serialeve më të shikuara në Turqi, “Mos ma lësho dorën”. Kurse, në Turqi të dielën ka filluar sezoni i dytë i këtij seriali.

Në sezonin e dytë jeta e personazheve do marrë kahje tjetër, ata do perballen me ndarje e vuajtje gjatë tërë kohës. Shumë intriga do të thuren e do të hyjnë personazhe të reja gjatë këtij sezoni, i cili do të jetë mjaft emocionues dhe me shumë sfida të reja për personazhet kryesore.

Në vazhdim të serialit ajo e cila do të përballet me humbjen më të madhe është ”Azra” pasi që asaj do t’i vdes personi me i afërt vëllai, të cilin e njihni të gjithë me emrin ”Merti”

”Merti” e humb jetën në një aksident, në të cilin përfshihet bashkë me ”Xhenkun” dhe ”Melisin”. Pas gjithë këtyre vuajtjeve ”Azra” do hyjë edhe në burg pasi që ajo do e plagos ”Sumrun”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here