Ja se me çka po merret “Merti” pas serialit

0

Në serial aktori vdiq tragjëkisht në një aksident.

Yigit Kagan Yazici edhe pse ende i vogël në moshë gëzon një famë të madhe në disa vende të botës. Aktori më  i njohur u bë me rolin e tij të “Mertit” në serialin “Mos ma lësho dorën”,

12 vjeçari në rolin e tij si “Merti” vdiq tragjëkisht në një aksident. Mirëpo, aktori në jetën reale vazhdon të jetojë, dhe kohën e tij po e kalon në palestër duke luajtur basketboll si dhe duke bërë joga.

Në jetën e përditshme aktori ka një familje shumë të lumtur. Prindërit e tij janë Yigiti dhe Zeynepia, të cilët e admirojnë aktrimin e birit të tyre pavarësisht se ai filloi në moshë të re,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here