Pamje të rralla të “Azrës” sa ishte në shkollë

0

Si e vogël aktorja duket se ka qenë e ëmbël.

Alina Boz apo aktorja turko-ruse ka lindur në Moskë, Rusi. Nëna e Alinës Olga është ruse, ndërsa babai i saj është turk. Aktorja e cila më shumë njihet me rolin e “Azrës”në serialin “Mos ma lësho dorën”, ka jetuar në Rusi deri në moshën 7 vjeçare, kurse në vitin 2005, ajo shkoi në Stamboll për shkak të punës së babait të saj. Alina shkollën fillore e filloi në Rusi, kurse e përfundoi në një shkollë private në Turqi.

Si e vogël aktorja duket se ka qenë e ëmbël dhe e buzëqeshur. Për ta dëshmuar këtë më poshtë ju sjellim disa imazhe të veçanta të aktores sa ishte në shkollë. Gjatë shkollimit në Turqi, ajo filloi të merret edhe me vallëzim dhe teatër.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here